Mrs.SASANOKI's Table ~JAPANESE FUSION DINING

Shabu-shabu Cooking Class  料理教室のご案内

Shabu-Shabu set-1
   Winter cooking classes
   are held from next week.

   The cooking menu:
    "Salad style Sashimi"
   "Shabu-shabu"

      (Hot pot dish)


   冬の料理教室、
   来週から3週に渡って開催します。
   メニューは、前菜として『お刺身サラダ』
   メインは『しゃぶしゃぶ』!




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S.S.Sashimi-2
Salad style Sashimi :

  Slices of fresh fish fillet
  served as salad ingredients,
  dressed with Wasabi vinaigrette.
  Beautiful appetizer!

  旬の魚2~3種類を使って、
  お好みの野菜と共に盛合わせて
             サラダ仕立てに、
  山葵ヴィネグレッティで仕上げます。




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Shabu-shabu:

Meat for SS  Extra thin slices meat of
  beef and pork. 
  We slice very thinly from the block.

  しゃぶしゃぶに使うお肉、
  日本のように『しゃぶしゃぶ用』に
  パックされたものは売ってないので、
  牛肉塊を薄切りして使います。
  その他に、ポーク(リブアイ)の
  超薄切り肉も。


SS-talle
           Preparation of two kinds of sauce

           2種類のタレを作ります。
              すっきりとしたポン酢ダレと
              ガーリックの効いたゴマダレ



SS-VU




   Vegetables and "Udon" noodles
   which would be added in the pot

   あとは、鍋に追加する野菜
    (にんじん、大根、白菜、ほうれん草)
    と、〆のうどんの準備




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Class Schedule:
      June 28th (Tue) 6pm~ ・・・fully booked  スミマセン満席です
      July 5th (Tue) 6pm~  ・・・spaces available  ご予約可能
      July 14th (Thu) 6pm~ ・・・spaces available  ご予約可能

          Please contact me if you are interested.
              お問合せ・ご予約 大歓迎!

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Shabu-shabu-S1
  Particularly how to use of knife is one of
  the important element in this class.
  The knives must be sharp enough to slice
  the fish fillet well for Sashimi-cut,
  and enough to slice the meat very thinly
  for Shabu-shabu.
  I surely sharpen the knives appropriately
  before the classes!

  今回は、魚も肉も包丁使いがポイント、
  『研ぎ』をしっかりやっておかないと!



       ~ Let's enjoy Shabu-shabu night ! ~



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